Recencies

Recensie: Schimmendans – Lynn Robin.

img_5883.jpg

Binding: paperback

Aantal pagina`s: 167

Auteur: Lynn Robin

Uitgeverij: niet bekend

Blaze is zeventien jaar oud, een getalenteerde breakdancer, en een medium.

Als de engel Eli hem benadert om hem te helpen met een rondspokende Schim die de boel onveilig maakt op een balletschool, gaat Blaze op onderzoek uit. Maar als hij daar de balletdanseres Saffron ontmoet, valt alles wat hij denkt te weten over de Schimmenwereld in duigen.

Er zijn geheimen waar Blaze nooit van heeft geweten.

Geheimen, die zijn leven voor altijd zullen veranderen.

In Schimmendans komt de fijne schrijfstijl van Lynn Robin goed terug!hoe sommige plekken en situaties worden beschreven zijn soms bijna realistisch!

Dit is het het 2e boek in de Schimmenwereld serie, maar zelf vind ik dat je de boek ook goed apart kan lezen,want eerlijk gezegd had ik gedacht dat dit deel verder zou gaan met de personages uit het vorige boek maar het blijkt een totaal verschillend verhaal te zijn, hoewel Lily,Mason,Dinah en Eli wel een soort van terug komen (de ene meer als de ander) is het niet hetzelfde verhaal.

Maar eigenlijk vind ik dit verhaal nog beter als Schimmenlied omdat er meer verdieping in het verhaal zit. Ook word er voor mijn gevoel iets meer uitgelegd over de schimmenwereld en hoe het nou precies zit met Eli en Dinah.

En ook in dit verhaal zie je een connectie tussen de personages, want in schimmenlied zag je dat Lily en Mason samen hun passie deelde voor muziek.En in dit deel delen Blaze en Saffron samen hun passie voor dansen😊

Ten slotte zijn de personages net als als in Schimmenlied erg goed uitgewerkt je beleeft de gevoelens echt mee vanaf je boek/ebook en dat vind ik altijd erg knap!ook kon je merken aan de personages dat ze veel begrip voor elkaar hebben omdat ze in soort gelijke situaties zitten.

Daarom geef ik Schimmendans van Lynn Robin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren!

⁃ Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s