Recencies

Recensie: Schimmenvlucht – Lynn Robin.

img_6232.jpg

Binding: paperback

Aantal pagina`s: 191

Auteur: Lynn Robin

Uitgeverij: niet bekend

Dinah is zes jaar geleden een Waker geworden en iedere dag is het een gevecht om het Schimmenmeer te bewaken en te voorkomen dat ze in de Kerkers belandt; de grootste nachtmerrie van iedere Waker.

Maar het noodlot lijkt andere plannen voor haar te hebben.

Een gezicht uit het verleden duikt op: De gesluierde vrouw.
Als Dinah niet doet wat zij zegt, zal haar zus sterven – maar het is onduidelijk wat de vrouw precies van haar wil.

Dinah is al snel gedwongen om samen te werken met haar vijanden, herinneringen van haar leven als medium worden opgerakeld, beloftes zijn verbroken en leugens komen aan het licht.

Wiens kant zal Dinah kiezen?

Ook in dit verhaal komen er weer personages terug uit de vorige delen wat ik erg leuk vind! want daardoor blijf je steeds iets leren over de personages.Omdat je toch nog steeds stukjes over hun kan lezen! Ook vallen de verhalen erg goed samen waardoor het één geheel word. Het boek leest daarom ook vlot wat erg fijn is!

Het verhaal heeft een spannende twist want wanneer ze erachter komen dat ze “de Necromancer ” moeten gaan verslaan,wat ze samen in een groep moeten gaan doen want de engel Mahira kan toekomstbeelden zien wat haar heeft gewaarschuwd voor deze gebeurtenis. Waardoor ze de engelen en wakers bijeen heeft geroepen om samen de strijd tegen deze vijand aan te gaan. Dit maakt het verhaal erg spannend!

“Iemand achtervolgde me. Minutenlang al. Het enige wat ik hoorde waren zijn voetstappen. Zijn voetstappen, die opeens op me afgesneld kwamen en toen ramde hij een mes in mijn nieren”

Ook vind ik het erg interssant om nu over Dinah te lezen ik vond haar altijd al een interessant personage en ik wist dat er nog wel iets meer verteld ging worden over haar en haar verleden.

Ten slotte word ook meer nadruk gelegd op haar verleden met Eli en haar leven voordat ze een waker was, zo zie je in dit boek ook dat er sprake is van liefde tussen Dinah en Eli❤️

ik geef dit boek daarom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren!

⁃ Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s