Recencies

Recensie: Schimmendroom- Lynn Robin.

img_6454.jpg

Binding: paperback

Aantal pagina`s: 339

Auteur: Lynn Robin

Uitgeverij: niet bekend

~

Een half jaar geleden wisten Lily en Mason met Eli’s hulp aan Dinah te ontkomen en sindsdien leven ze van stad naar stad als rondreizende straatmuzikanten. Ze leiden hun droomleven… maar Lily herinnert zich nog altijd niets van haar leven voordat ze een Schim werd en wordt nog steeds iedere nacht geplaagd door nachtmerries.

Maar haar nachtmerries gaan tegenwoordig verder dan het Schimmenmeer en ze begint zich af te vragen of er antwoorden over haar vorige leven in haar dromen verborgen zitten.

Lily en Mason doen er alles aan om niet gevonden te worden door de wezens uit de Schimmenwereld – maar dan kruisen ze het pad van een Gids… en hij noemt Lily bij een andere naam: Laila.

Hij weet precies wie ze geweest is voordat ze stierf… en vraagt haar om met hem mee te vechten in de oorlog tegen de Necromancer. In ruil daarvoor kan hij haar antwoorden geven over haar vorige leven.

Is Lily wel wie ze denkt dat ze is? Wiens kant kiest ze in de oorlog? En wat betekent haar verleden voor haar en Mason?

In dit boek gaan we weer terug naar het verhaal van Lily en Mason de personages die we als eerste hebben leren kennen in de schimmenwereld serie, dit keer gaat het over hoe het nu met hun gaat en hoe ze het volhouden om niet te worden gevonden door de wakers die hun zeker nog achterna zitten sinds ze uit het schimmenmeer zijn ontsnapt.

“maar ik kan het haarscherp zien: achter me zie ik de silhouetten van… vleugels.

Twee enorme vleugels.

Ik draai me met een ruk om-

Niemand. Er staat niemand achter me.”

-Schimmendroom – Lynn Robin

Maar ondertussen word Lily geteisterd door nachtmerries, die ontstaan uit de angst dat de wakers haar en Mason weer zouden vinden en dat ze dan weer uit elkaar worden gehaald.

Ook is er meer romantiek tussen Lily en Mason wat mooi is om te zien, alleen door de traumatische ervaringen en de nachtmerries word dat toch nog weleens verstoord maar Mason probeert Lily altijd gerust te stellen.

Maar Lily ziet toch echt steeds een mysterieuze gids verschijnen.Wat deze gids haar te vertellen heeft is nog schokkender dan dat ze had verwacht, en hij noemt haar bij een andere naam: Laila..wat verder veel vragen oproept en actie losmaakte in het boek.

Ik vond dit stukje dan ook erg leuk want het is totaal onverwacht en geeft je zo veel meer nieuwe informatie over Lily! Ook de schrijfstijl is altijd super fijn! Je leest het boek daardoor ook op een fijn tempo.

Ik geef Schimmendroom van Lynn Robin daarom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren!

Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!❤️

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s