Recencies

Recensie: Scharlakenrode magie – Cassandra Clare en Wesley Chu.

Binding: paperback

Aantal pagina`s: 350

Auteur: Cassandra Clare en Wesley Chu

Uitgeverij: Moon Young Adult

In deze nieuwe serie volgen we Magnus Bane en Alec Lightwood op hun reis rond de wereld. Maar als het stelletje in Parijs is beland, wordt hun vakantie verstoord door een ontmoeting met een vriend uit het verleden. Een sekte blijkt chaos te veroorzaken over de hele wereld. Een sekte die Magnus ooit heeft opgericht. Blijkbaar. Een keer. Als grap. Het is aan Magnus en Alec om ervoor te zorgen dat hier een einde aan komt, en ze zullen elkaar compleet moeten vertrouwen om dat voor elkaar te krijgen.

Scharlakenrode magie gaat over de vakantie van Alec en Magnus, die ze tijdens het boek Stad van gevallen engelen nemen.Het is de vakantie waarin ze hopen elkaar beter te leren kennen, en samen door Europa te touren dit word alleen verstoord door een mysterieuze en duistere sekte waar volgens speculaties Magnus de oprichter van is.

Het is ontzettend leuk om nu eens een verhaal te lezen over Malec, en het is ook erg interessant om te zien hoe ze hun band langzaamaan opbouwen.Want ze moeten elkaar leren vertrouwen en soms geheimen delen die ze misschien liever niet delen.

@booksanddrawings_

Ook gebeuren er veel spannende dingen, Alec en Magnus moeten natuurlijk op avontuur om te ontdekken waar de sekte precies op uit is. Er zitten echt geweldige vecht scenes in het boek. En tuurlijk ook de romantische scenes die je zou verwachten bij een romantische vakantie.

“Misschien voelden alle schaduwjagers zich meer thuis in de schaduwen.”

-Cassandra Clare & Wesley Chu.

Scharlakenrode magie eindigt met een cliffhanger,wat doelt op het tweede deel dat in 2020 verschijnt in de vloeken uit het verleden serie.

Daarom geef ik Scharlakenrode magie van Cassandra Clare en Wesley Chu 🌟🌟🌟🌟🌟sterren!

Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!❀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s