Recensie: Drakenhart, Nanouk Kira.

Binding: paperback

Aantal pagina`s: 327

Auteur: Nanouk Kira

Uitgeverij: Uitgeverij Macc

In Dremséa werkt Durégo Eron eraan om drakenridder te worden, een titel die hem de kans geeft om zijn familie trots te maken en zijn verleden achter zich te laten. Als hij bijna zijn titel krijgt, wordt Ydrá, de dochter van de stadsheer, ontvoerd. Om haar vrij te krijgen zal Durégo een reeks opdrachten moeten voltooien. Hij doet zijn best, al krijgt hij steeds meer het idee dat er een achterliggende reden is voor Ydrá’s gevangenneming. Haar ontvoerder kent geheimen die zelfs voor Durégo onbekend waren.Om Ydrá te redden zal Durégo deel moeten nemen aan een spel waarvan hij de regels niet kent. Een spel waarin hij net zo gevangen lijkt als de drekar die hij wil bevrijden.

Het boek komt langzaam op gang, maar als je eenmaal in het verhaal zit word de manier waarop het is geschreven wat soepeler en raak je steeds beter in het verhaal.De worldbuilding is ook echt goed,de wereld word goed en duidelijk beschreven waardoor alles snel duidelijk is.

@Booksanddrawings_

Ook was het leuk dat je door de verschillende opdrachten die Durégo moest doen meer van de wereld te weten kwam zo komen er niet alleen draken voor in het boek maar ook wolven, Gobogolins en piraten.En door de mysterieuze setting blijft het verhaal spannend tot het einde.

“Eron, een woord waar geen vertaling voor te vinden is. Eron omschrijft het drakenhart, de moed en zelfopoffering van de drekar. Eron is de glorie waarmee wij geschiedenis schrijven. Eron is het vuur dat in onze harten brandt.”

-Drakenhart, Nanouk Kira.

En de stukjes uit het verleden van Durégo die je tijdens het lezen soms tegenkomt zijn ook erg interessant, je leert op die manier nog beter je hoofdpersonage kennen.

Daarom geef ik Drakenhart van Nanouk Kira 🌟🌟🌟🌟 sterren!

Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!❤️


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s