Recensie: Trisylia – De vergeten oorlog,Steven van den Berg.

Binding: paperback

Aantal pagina`s: 268

Auteur: Steven van den Berg

Uitgeverij: Ambilicious

Trisylia, de vergeten oorlog: Honderdzestig jaar vrede is genoeg om mensen de ellende van oorlogen te doen vergeten. Dat geldt niet voor iedereen. Wanneer een eeuwenoude vijand terugkeert kan alleen de gebundelde kracht van de koninkrijken voorkomen dat de wereld vervalt in chaos. Als koning Walton echter besluit om de andere koninkrijken aan te vallen lijkt alle hoop verloren. Earin onderneemt een haast dwaze missie om mensen te verbinden en de vijanden te verslaan. Samen met zijn vriend Arvid, de prinses van Fondorff en haar zus begint een groots avontuur. Kan hij mensen overtuigen en voorkomen dat Trisylia door oorlog wordt verslonden?

Vanaf de eerste pagina’s word je meteen al ondergedompeld in het magische rijk van Trisylia. Omdat het proloog meteen je interesse wekt en spannend is opgebouwd stap je als lezer zo een nieuwe magische wereld in.

@Booksanddrawings_

Het verhaal word verteld vanuit meerdere perspectieven,waardoor je als lezer met meerdere personages tegelijk word geïntroduceerd. Wat op het begin tot wat verwarring kan leiden, maar Van den Berg heeft dit uitstekend verwerkt en als je eenmaal in het verhaal zit, merkt je daar niks meer van. Ook de personages zijn sterk en goed uitgewerkt.

“Een zware tijd brak aan en de koninkrijken bedachten dat de enige manier om te overleven een nauwe samenwerking was. Er werd besloten legers op te heffen en alle aandacht zou uitgaan naar de welvaart van de landen.”

-Trisylia – De vergeten oorlog, Steven van den Berg.

In fantasy verhalen word altijd een hele eigen wereld gecreëerd waardoor het soms nog weleens lastig is om alles te snappen en begrijpen hoe dit in elkaar zit, maar doordat alles tot in detail is beschreven kun je je de wereld die is gecreëerd zo voor je zien. Ook is de kaart voorin het boek een groot pluspunt zo kun je je alles wat sneller visualiseren.

Trisylia is een sterk debuut van Nederlandse bodem. Een origineel verhaal met spanning en fijne personages.

Daarom geef ik “Trisylia de vergeten oorlog” van Steven van den berg 🌟🌟🌟🌟 sterren!!

Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s